Javascript is required

Політика конфіденційності

Остання дата і час оновлення: 19.10.2022, 13:10

1. Загальні положення

Ця політика конфіденційності (надалі – «Політика») встановлює порядок отримання, збору, накопичення, зберігання, обробки, використання, забезпечення захисту і розкриття персональних даних (надалі – «Дані») клієнтів, відвідувачів веб-сайту https://letmetutor.com/ (надалі – «Сайт») користувачів (надалі – «Користувач», «Ви») під час взаємодії з Платформою LetMeTutor (надалі – «Платформа», «Ми»). Політика розроблена у відповідності до чинного законодавства України та на основі стандартів Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI (надалі – «Закон»).

Користувачем вважається будь-яка особа, що користується, надає чи отримує послуги за допомогою Платформи (надалі – «Послуги»), відвідує Сайт та може розглядатися як клієнт Платформи.

Даними є відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована, зокрема: ім’я, прізвище, по батькові, адреса електронної пошти, номер телефону, інформація про освіту, інформація про дії Користувача на Платформі, IP-адреса, дані про пристрої (комп’ютер, тип браузера, операційна система), що використовуються Користувачем, повідомлення (інформація, яка міститься в переписці між Користувачами, а також в переписці з Платформою), інша інформація, яка надається Користувачем в ході користування Платформою, інформація, яка надається при здійсненні оплати та/або використанні Користувачем будь-якої Послуги, яка надається Платформою.

Під Обробкою Даних розуміються будь-які дії з Даними в тому числі, але не виключно: доступ, надання, розповсюдження, збір, систематизація, зберігання, накопичення, запис, передача, блокування, видалення, уточнення, оновлення та/або зміна, знеособлення та інші способи використання Даних Платформою.

Розпорядником персональних даних в цілях цієї Політики вважається Платформа в особі фізичної особи-підприємця Римара Костянтина Андрійовича, код ЄДРПОУ 3543700772, місце реєстрації: Україна, 21036, Вінницька область, м. Вінниця, вул. Пирогова, буд. 85, кв. 10, телефон +380 98 682 2888.

Користування Платформою означає, що Користувач приймає умови цієї Політики. Користувач не має права використовувати Платформу, якщо не погоджується з умовами цієї Політики та Угоди Користувача.

2. Дані. Обробка даних.

Користувач надає згоду на обробку своїх персональних даних для отримання Послуг та використання Платформи у повному обсязі. Користувач може надавати Дані самостійно шляхом розміщення таких даних на Платформі або повідомляючи через канали телефонного та\або відеозв’язку та/або на електронну та/або поштову адресу, зазначену на Платформі. Платформа також може отримувати інформацію про Користувача від третіх осіб в ході направлення останніми претензій, скарг та/або при розгляді спорів або отримувати таку інформацію із джерел публічного доступу з мережі Інтернет.

У разі реєстрації облікового запису Користувача за допомогою соціальних мереж Користувач також може надати доступ до інших даних, які там розміщені, зокрема фотографії профілю, особистих контактів, адреси тощо.

Платформа також може обробляти Дані за допомогою наступних технологій:

- кукі-файли (англ. Cookies) - невеликий фрагмент даних, які пересилаються на комп’ютер Користувача при переході на веб-сторінку для забезпечення зручності під час використання Платформи. Наприклад, кукі-файли після вашої реєстрації на Платформі за вашою згодою зберігають ваші дані, зокрема логін та пароль до облікового запису Користувача. Це допомагає уникнути повторного введення ваших даних при кожному наступному відвідуванні Платформи.

- пікселі (англ. Pixels) – невеликі уривки коду, які допомагають нам відстежувати та фіксувати дії Користувачів на Платформі з метою оптимізації процесу надання Послуг, накопичувати та працювати з широкою вибіркою Користувачів Платформи, налаштовувати рекламні інтеграції, а також вчасно виявляти та усувати помилки в роботі Платформи, попередньо зазначені Користувачами. При цьому вся інформація обробляється «як є» і не змінюється в процесі збору Даних.

Ви можете обрати спеціальні налаштування на вашому приладі, за допомогою яких комп’ютер попереджатиме вас щоразу, коли надсилається кукі-файл. Ви також можете прийняти лише базові механізми відстеження і заборонити прийняття додаткових засобів відстеження. Зробити це можна через налаштування браузера. Оскільки веб-переглядачі дещо відрізняються, перегляньте меню довідки свого веб-переглядача, щоб дізнатися, як правильно змінити, прийняти частково або видалити кукі-файли. Якщо ви вимкнете всі кукі-файли, це може обмежити ваше користування Сайтом.

Важливо! Контактна інформація Репетиторів, зокрема номер телефону, електронна адреса та домашня адреса (за наявності), ніколи не передається Учням, крім випадків, коли Репетитор самостійно приймає запити на Урок і зазначає, що хоче передати свої контактні дані Учню для організації першого Уроку.

3. Цілі обробки Даних

Відповідно до ст.ст. 6, 7 Закону, мета обробки персональних даних полягає у наданні Послуг Користувачам Платформи, зокрема здійснення покладених на Платформу функцій, повноважень та обов’язків у відповідності до чинного законодавства України; забезпечення реалізації цивільно- правових,господарських та податкових відносин; реєстрація та авторизація Користувача на Платформі; надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів Платформи; створення облікового запису для подальшої комунікації між Користувачами, між Користувачами та Платформою; надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки при виникненні проблем пов'язаних з використанням Платформи; маркетингових цілей.

Платформа не здійснює обробку даних, які стосуються расової, національної приналежності, політичних поглядів, релігійних та інших переконань, членства в громадських організаціях. Інформація, яка характеризує фізіологічні особливості Користувачів, що можуть стати причиною упередження чи дискримінації не збирається та не обробляється Платформою.

Строки обробки та зберігання Даних визначаються виходячи із цілей їх обробки, але не довше ніж це передбачено вимогами чинного законодавства України.

4. Права Користувача

Під час користування Платформою, Користувач має право:

знати про методи збирання, місцезнаходження своїх Даних, мету їх обробки, сервери їх зберігання, а також місцезнаходження розпорядника персональних даних;

знати про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

отримувати безперешкодний доступ до своїх персональних даних;

висувати відмову від обробки своїх Даних розпоряднику персональних даних;

пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних розпоряднику, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними. Користувач має право відкликати свою згоду на збір та обробку персональних даних в будь-який час без зазначення причин. У разі відкликання згоди на обробку персональних даних обліковий запис Користувача на Платформі видаляється, а дані з цього моменту більше не підлягають обробці.

на захист персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи негативно впливають честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

звертатися із скаргами щодо обробки персональних даних Платформою та її розпорядником до уповноважених органів державної влади;

застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

5. Безпека та захист персональних даних.

Ми використовуємо новітні технологічні та фізичні засоби захисту, щоб убезпечити Дані від втрати, неправильного використання, а також несанкціонованого доступу, розкриття, зміни чи знищення. Ми дотримуємося загальноприйнятих галузевих стандартів європейського рівня для захисту наданої нам інформації, як під час передачі, так і після її отримання. Зокрема, ми:

використовуємо сучасні заходи безпеки, які відповідають чинному законодавству України;

створили для наших співробітників набір інструкцій до кожного етапу обробки Даних;

використовуємо програмне забезпечення високого рівня захисту, регулярно оновлюємо його та забезпечуємо належне обслуговування всіх систем інформаційної безпеки;

надаємо доступ до Даних обмеженому колу осіб.

6. Відповідальність. Відмова від відповідальності

Доступ до Платформи надається Вам на умовах «як є» (англ. “as is”) та «як доступно» (англ. “as available”) без будь-яких гарантій чи умов. Потенційні ризики під час використання вами Платформи можуть призвести до будь-якого з наступного: збій у роботі, помилка, упущення, переривання, видалення, дефект, нездатність виправити дефекти, затримка в роботі чи передачі, комп’ютерний вірус або інший шкідливий компонент, втрата даних, збій лінії зв’язку, незаконна поведінка третіх осіб або викрадення, знищення, зміна ваших даних або несанкціонований доступ до записів; втрата та пошкодження точності, придатності чи актуальності будь-якої інформації про Платформу.

Користувач визнає і погоджується, що ми не несемо жодної відповідальності внаслідок будь-якої вашої поведінки на Платформі або неправильного використання ваших Даних будь-якою стороною (включно з іншими користувачами).

Платформа докладає зусиль для перевірки наданої Користувачем персональної інформації, проте не несе відповідальності за її точність та достовірність. Відповідальність, а також можливі наслідки за надання недостовірної, неточної, неповної, помилкової чи неактуальної інформації несе Користувач у межах, визначених застосовним законодавством.

Платформа не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов цієї Політики.

7. Сторонні посилання

Платформа містить посилання на сторонні веб-сайти. Ми не можемо контролювати й не несемо відповідальності за вміст або практику конфіденційності таких веб-сайтів. Після того, як ви використали ці посилання, щоб залишити Сайт, будь-яка інформація, яку ви надаєте цим третім сторонам, не підпадає під дію цієї Політики, і ми не можемо гарантувати безпеку та конфіденційність вашої інформації. Перед відвідуванням та наданням будь-якої інформації будь-яким стороннім веб-сайтам, ми рекомендуємо вам ознайомитися з політикою конфіденційності та засобами забезпечення персональних даних (якщо такі є) третьої сторони, відповідальної за цей веб-сайт.

8. Додаткові умови

Платформа має право вносити зміни до Політики в односторонньому порядку. Політика разом з внесеними змінами вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті, якщо інше не передбачено новою редакцією. У випадку, якщо Користувач не погоджується із змінами, він зобов’язується негайно припинити будь-яке користування Платформою.

Всі пропозиції, зауваження та питання з приводу Політики конфіденційності надсилаються електронним листом на електронну адресу [email protected]

Для зручності читання у цій Політиці відсутній поділ на статі, в тому числі не передбачено вживання фемінітивів або політично-спеціальних словосполучень для чіткої диференціації гендеру та\або статі. Відповідні терміни, незалежно від написання, застосовуються в розумінні рівного ставлення до всіх статей.

Термінологія, яка використана в цій Політиці, має таке ж значення, як і в Угоді Користувача, якщо не зазначено інше.

Ми використовуємо cookies, для вашої зручності на сайті. Переглядаючи наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookies.